LED verlichting

Verbeter het visuele comfort
Home » B2B » LED verlichting

Binnen- en buitenoplossingen

Professionele E-Lampsy LED's verbeteren het visuele comfort en de veiligheid in alle toepassingsgebieden: binnen- en buitenoplossingen voor energie-efficiëntie in sport en op het werk en voor stedelijke en architecturale verfraaiing.

Green Power Future

Professioneel gebruik

De e-Lampsy producten bestaan uit een reeks LED lampen voor professioneel gebruik, die de veiligheid en leefbaarheid verbeteren van werk-, sport-, professionele en openbare en private wachtruimten, zowel binnen als buiten.

Pluspunten

Esthetische en technische verbetering

De pluspunten van de LED lampen van e-Lampsy zijn gekoppeld aan drie uitstekende productkenmerken:

  • Drastisch verbeterde energie-efficiëntie van de armaturen: onze installaties maken een uitzonderlijk korte terugverdientijd van de investering mogelijk
  • Vermindering van lichtvervuiling: de milieuvoordelen die voortvloeien uit de professionele installatie van onze LED lampen zijn uitgebreid, gegarandeerd en meetbaar.
  • Minimale interventie op bestaande installaties: tenzij een restyling van bestaande structuren nodig is, is een LED retrofit van bestaande producten mogelijk. Dit is een economisch en ecologisch systeem, waarbij geen vervanging van behuizingen en steunen nodig is en deze ook niet hoeven te worden weggegooid.
Maak een afspraak