Thuisbatterijen

Bespaar Gemiddeld 20% Tot 30%
Home » Particulier » Thuisbatterijen

Haal meer rendement uit uw zonne-installatie

Als zonnepaneleneigenaar verbruikt u gemiddeld 30% van uw eigen zonne-energie. De rest daarvan wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet tegen een lage injectievergoeding. Met een thuisaccu wordt overtollige zonne-energie opgeslagen in je batterij. Op die manier haalt u nóg meer rendement uit uw zonnepanelen, omdat u dan tussen de 60% en 80% van de opgewekte energie van uw zonnepanelen zelf verbruikt.

Ook op momenten dat uw zonnepanelen minder energie produceren, kunt u zonne-energie uit uw thuisbatterij halen. Pas wanneer de batterij leeg is, haalt u weer energie van het elektriciteitsnet af.

Green Power Future
Thuisbatterij

Meer controle over je energieverbruik

Met een thuisbatterij kunt u meer dan het dubbel van uw eigen zonne-energie verbruiken. Door uw eigen groene energie op te wekken en op te slaan, draagt u bij aan het verminderen van uw CO2-uitstoot.

Daarnaast zijn thuisbatterijen ook duurzaam op lange termijn, aangezien ze gemaakt zijn van milieuvriendelijke materialen. Dit betekent dat ze minder belastend voor het milieu zijn gedurende hun levensduur. Gebruikt u veel huishoudapparaten tegelijk, dan betaalt u meer voor de elektriciteit die u van het net afneemt. Een manier om deze kosten te vermijden is door gebruik te maken van een thuisbatterij.

Onze partners zijn bekende merken die zich bezighouden met energieoplossingen, waaronder energieopslag voor overtollig opgewekte energie, zoals zonne-energie. Ze bieden batterijopslagsystemen die helpen bij het efficiënt opslaan en gebruiken van de energie die wordt gegenereerd door zonnepanelen of andere hernieuwbare energiebronnen. Deze systemen kunnen helpen om energiepieken op te vangen en de opgeslagen energie te gebruiken wanneer dat nodig is. 

Maak een afspraak