De E-Power bespaart energie door efficiëntie

02 september 2023
De E-Power bespaart energie door efficiëntie

De E-Power harmoniseert, filtert en optimaliseert op dynamische wijze de inkomende elektriciteit en die van alle elektrische eindverbruikers.

Meer dan 1.000 bedrijven gingen u voor

Grote & middelgrote ondernemingen, overheidsinstellingen en multinationals in diverse sectoren, genieten van de voordelen die de E-Power hen brengt, waaronder: Mc Donalds, Ikea, Peroni, Clics Toys, Manor- & Jumbo super- markten, Van Gils Ijsfabriek, Stad Ant- werpen, enz....

Is deze technologie uniek?

Deze gepatenteerde technologie is uniek! Waar overige systemen slechts werken op één enkel punt, neemt de E- Power een breed spectrum aan zoals: verdere ondersteuning van de arbeidsfactor, harmonische filtering, 3- fase debalancering, spannings- en stroomoptimalisatie, lijn verliezen reductie, voltage piek reductie. De E- Power is tevens uitgerust met een uniek bypass mechanisme welke metingen mogelijk maken en rapporten kunnen gedistileerd worden die uw ISO 50.001 verder ondersteunen.

Monitoring geeft u inzicht en voorsprong

Organisaties waar de E-Power nu draait, zijn tevreden met de extra info en analyze die ze krijgen via het monitoringsysteem.

Groen imago

Wat u aan kWh bespaart is een equivalent aan CO2 en NOx (fijnstof) besparing waardoor u zo positief meedraagt aan het milieu.

Nieuws archief


Duurzame energie

Zonnepanelen, laadpalen, thuisbatterijen of warmtepompen, van het initiële advies en ontwerp tot de installatie en het onderhoud, we zijn er om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt.

Contacteer ons